FAQ

Hur är en elektronisk cigarett byggd?

E-cigaretter består i allmänhet av en värd (utrustad med ett batteri, vanligtvis ett litiumjonpolymerbatteri) och en elektronisk finfördelare (fylld med e-vätska).

Vad innehåller en elektronisk cigarett?

Huvudingredienserna i e-cigarettvätska (aerosol) är propylenglykol, vegetabiliskt glycerin eller glycerin, och de innehåller ofta även nikotin, smakämnen och andra kemikalier.

Vad är skillnaden mellan elektronisk cigarett och cigarett?

Cigarettrök innehåller cirka 4 000 kemikalier, varav många är giftiga. De viktigaste föroreningarna inkluderar nikotin, tjära, kolmonoxid, etc. E-cigaretter använder en uppvärmd guidetråd för att värma e-cigarettvätska och finfördela den till ånga för inandning, så inga förbränningsprodukter som tjära och kolmonoxid produceras.

Kan jag ta med e-cigaretter på flyget?

Den kan transporteras, inte skickas.

Kan du skicka mig fler bilder på önskad modell?

Visst, du kan skicka länken eller det fullständiga namnet på produkterna till kundtjänst för att be om fler bilder.

Kan jag betala med mitt VISA/Mastercard-kort?

Vi uppmuntrar människor att använda Bitcoin och Western Union, men vi behandlar Paypal/Visa/MasterCards under begränsade tider. Om du inte hittade alternativet tillgängligt, kom tillbaka en annan gång och kontakta kundtjänst.

Är din webbplats säker?

Vi kommer att ge dig ett spårningsnummer efter att du beställt, du kan spåra paketet hela vägen. så oroa dig inte för det. All din personliga information som du använde på vår sida är dessutom konfidentiell.

Varukorg